Om oss

På Bersén har vi tagit fasta på en obalans inom lyxindustrin, där de stora märkena ständigt höjer sina priser och gör högkvalitativa väskor ouppnåeliga för många. Vår vision är ett varumärke där lyx är tillgängligt för alla och där förstklassiga hantverk inte kostar en förmögenhet. Vårt mål är att erbjuda väskor som står sig i kvalitet med de mest exklusiva märkena, som Chanel och Louis Vuitton, men till ett mer överkomligt pris. Genom vårt samarbete med erfarna hantverkare i Kina skapar vi handväskor av absolut högsta kvalitet, men utan de vanligt förekommande höga priserna. Vi är fast beslutna att arbeta etiskt och hållbart och väljer samarbetspartners som delar vår värdering och passion för utmärkt kvalitet. Vi är stolta över att bryta mot konventionerna inom mode och design och omdefiniera begreppet lyx på ett ansvarsfullt och innovativt sätt.

Bakom Bersén

Andreas Bolldén

Medgrundare

Henrik Gustafsson

Medgrundare

Emma Lindberg

Medgrundare

Din Bersén handväska

Var kan jag se och känna på en Bersén handväska?

Våra handväskor säljs exklusivt online, vilket ger dig möjligheten att upptäcka och prova våra väskor hemifrån. Du kan handla och returnera våra produkter kostnadsfritt med vår smidiga 14-dagars returpolicy.

Vad är Bersén handväskor tillverkade av?

Våra handväskor är tillverkade av 100% äkta läder från framstående och erfarna garverier. Varje väska genomgår en noggrann kvalitetskontroll. Läderhuden är en biprodukt från djur som fötts upp för matproduktion vilket ger överblivna hudar ett nytt syfte. Vår metod säkerställer att varje väska är av hög kvalitet och ett etiskt ansvarsfullt val.

Var är Bersén handväskor tillverkade?

Våra väskor är noggrant handgjorda i Kina, där vi samarbetar med väskmakare som är kända för sin precision och skicklighet. Vi är hängivna till etiska och hållbara arbetsmetoder och väljer samarbetspartners som delar våra värderingar och vår strävan efter högsta kvalitet.

Vad skiljer Bersén åt när det gäller prissättning och kvalitet?

Vi tror på en lyx som är inkluderande. Även om våra handväskor matchar kvaliteten hos de främsta lyxmärkena, har vi medvetet valt att erbjuda dem till ett mer tillgängligt pris. Genom vårat samarbete med skickliga hantverkare i Kina kan vi tillverka våra väskor utan det höga prispåslag som vanligtvis förknippas med lyxvaror. Med ett fast åtagande för etiska arbetsmetoder och en direkt-till-konsument strategi, erbjuder vi våra kunder ett prisvärt alternativ till andra likvärdiga produkter.

Hur rengör jag min Bersén handväska?

För att bibehålla din Bersén handväskas skick rekommenderar vi att du använder en specialiserad läderrengörare, följt av ett läderbalsam för att bevara dess mjukhet och lyster. För mer utförliga skötselinstruktioner, vänligen se vår guide för skötselrådsguide.

Hur ska jag förvara min Bersén handväska?

För att bevara din Bersén handväskas skick, förvara den i den medföljande förvaringspåsen och håll den borta från solljus. För ytterligare information, se vår skötselrådsguide.

Är Berséns handväskor vattentåliga?

Våra handväskor är tillverkade av äkta läder och därav inte designade för att vara vattentåliga. För utförliga skötselråd och förebyggande åtgärder, vänligen se vår skötselrådsguide.

Till butiken

Har du frågor?
Skriv till oss här

Vi finns här för att hjälpa dig med eventuella frågor! Vänligen ge oss upp till 12 timmar för att behandla din förfrågan. Vi säkerställer snabb respons och effektiv service.

Tack! Vi har mottagit din förfrågan!
Oops! Något gick fel vid insändningen av formuläret.
Bersén Stockholm’s elegant and minimalist crown logo.

Eller nå oss direkt

Ring till oss

För personlig service, ring oss direkt.

08-124 360 64

Maila till oss

Vi finns också tillgängliga via e-post.

contact@bersenstockholm.com

Besök oss

Besök oss på vårat lager i Uppsala.

Torgny Segerstedts allé 27, 756 44 Uppsala

Följ oss på Instagram

Bersén Stockholm’s Instagram Image Post.Bersén Stockholm’s Instagram Image Post.Bersén Stockholm’s Instagram Image Post.Bersén Stockholm’s Instagram Image Post.Bersén Stockholm’s Instagram Image Post.Bersén Stockholm’s Instagram Image Post.Bersén Stockholm’s Instagram Image Post.Bersén Stockholm’s Instagram Image Post.
Genom att klicka på ”Acceptera” godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering samt hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår Integritetspolicy för mer information.
TILL BUTIKEN