Mer

Våra material

På Bersén är vi fast beslutna att endast använda material av högsta kvalitet; det är avgörande för att skapa produkter som tål tidens tand och speglar tillförlitligheten vårat varumärke står för.

Läs mer

Skötselråd

För att bevara elegansen och kvaliteten på din Bersén läderväska är regelbunden skötsel viktig. Även det finaste materialet kan visa slitage, men med några enkla steg kan din väska förbli i nyskick, även efter daglig användning.

Läs mer

Olika lädertyper

Läder, ofta missuppfattat som ett grovt och stelt material, har genomgått en betydande förvandling och framträder idag som ett mjukt och följsamt material. Dess förfinade textur har gjort det till ett populärt materialval för handväskor, kläder och möbler.

Läs mer

Köpguide

En handväska är inte bara ett tillbehör – den är en förlängning av din stil, en praktisk följeslagare och ofta en viktig del i din outfit. Oavsett om du ska ut på en avslappnad dag eller till en glamorös tillställning, kan rätt handväska höja din look och ge dig en känsla av elegans och stilmedvetenhet.

Läs mer

FAQ

Vi förstår att du kan ha frågor, och vi är här för att hjälpa dig! Vår FAQ är utformad för att ge dig snabba och utförliga svar. Om du inte hittar informationen du söker här, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Läs mer

Skriv en recension

Din feedback är ovärderlig för oss. Genom att dela med dig av din upplevelse hjälper du inte bara oss att förbättras, utan även andra kunder i deras köpprocess. Ta en stund att lämna en recension och berätta hur vi har skött oss.

Läs mer
TILL BUTIKEN
Genom att klicka på ”Acceptera” godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering samt hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår Integritetspolicy för mer information.