Skötselråd

För att bevara elegansen på din Bersén läderhandväska är regelbunden skötsel viktig. Även det finaste materialet kan visa slitage, men med några enkla steg kan din väska förbli i nyskick, även efter daglig användning. Fortsätt läsa för råd om hur du bibehåller skönheten hos din Bersén-väska.

Skydd

Att upprätthålla det utsökta utseendet på din Bersén-väska kräver inte professionella tjänster. Med regelbunden och omtänksam vård kan du bevara lädrets integritet och förstärka dess skönhet över tid.

Regelbunden rengöring

Regelbunden rengöring med en mild läderrengörare är effektivt för att avlägsna fläckar och behålla lädrets naturliga glans. Testa alltid rengöringsmedlet på ett dolt område först för att säkerställa att det inte skadar materialet. Använd en mjuk trasa eller en våtservett för att varsamt rengöra ytan. Undvik starka kemikalier som alkohol eller terpentin, då dessa kan missfärga och torka ut lädret.

Återfukta med läderbalsam

Läder blir med tiden mindre mjukt och flexibelt. Ett kvalitetsbalsam för läder kan motverka detta genom att förhindra uttorkning, sprickbildning och potentiella skador. Detta håller inte bara lädret mjukt, utan förlänger även dess livslängd och bibehåller dess utseende.

Ett kvalitetsbalsam för läder förhindra uttorkning och skyddar det från skador.
Bevara med skyddsspray

En kvalitetsspray för läder hjälper till att skydda din handväska och bevara dess strålande lyster. Testa sprayen på ett dolt område först för att säkerställa att det inte skadar materialet. Korrekt applicerad, skyddar den mot olika skadliga faktorer och bevarar både utseendet och strukturen på din handväska.

Förvaring

Optimala förvaringsförhållanden

Välj en förvaringsplats med låg luftfuktighet och där lädret kan andas. Slå in metallhandtag eller kedjor i mjuka material för att undvika repor, och håll väskan borta från potentiellt skadliga ämnen som smink och lotion. Om väskan blir blöt är det viktigt att låta den lufttorka i ett välventilerat utrymme.

Bevara formen med rätt stoppning

Innan du ställer undan din handväska, se till att den är väl fylld för att behålla sin ursprungliga form och undvika eventuella deformationer. Använd rena, torra och mjuka material som tidningspapper eller tyg för att fylla väskan. Förvara den på en sval, mörk och torr plats för att förebygga skador och missfärgningar.

Använd den medföljande förvaringspåsen

Varje Bersén-väska inkluderar en högkvalitativ förvaringspåse som säkerställer att den skyddas från skadliga element som solljus, fukt och damm. Oavsett storleken på din samling, är detta ofta förbisedda tillbehör avgörande för att bibehålla din väskas skick och skydda dess utförande under många år framöver.

Korrekt förvaring med den medföljande förvaringspåsen säkerställer att din handväska skyddas från skadliga element som solljus, fukt och damm.
Undvik direkt solljus

Direkt solljus kan vara skadligt och orsaka blekning och försämring av materialet. För att förlänga livslängden och färgen på din väska, undvik långvarig exponering i solen och förvara den på en sval och mörk plats. Genom att vidta dessa försiktighetsåtgärder kan din handväska förbli i ett utmärkt skick i många år framöver.

TILL BUTIKEN
Genom att klicka på ”Acceptera” godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering samt hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår Integritetspolicy för mer information.